teisipäev, 24. juuli 2018

Osale ettevõtlikkuskonkursil!

Ettevõtlusõppe programm Edu ja Tegu kutsub 7–26aastaseid õppivaid lapsi ja noori ettevõtlikkuskonkurssist osa võtma. Osalemiseks tuleb esitada konkursile enda või oma meeskonna ettevõtlik tegu.

Ettevõtlik tegu võib olla ettevõtlus klassikalises mõttes ehk äritegu, kus osaleja pakub omaloodud teenust või toodet ja keegi ostab seda. Aga see võib olla ka sotsiaalne tegu, mis aitab lahendada mõnda kogukonna, linna, valla või riigi probleemi. 

Mõlema kategooria puhul on oluline, et tegu oleks uudne, oluline ja eluline ning pakuks leidlikke ja nutikaid lahendusi. Võistlustulle ei astu ideed, vaid teod, see tähendab, et ideed peavad olema esitamise ajaks osaliselt või täielikult ellu viidu
Ettevõtlikud teod on konkursile oodatud kuni 14. septembrini 2018.
Hindamine toimub kolmes vanuserühmas: 7-10-aastased, 11-15-aastased ja 16-26-aastased. Žürii hindab teo olulisust, läbimõeldust ja teostust, uuenduslikkust ja potentsiaali tulevikus ning tegijate meeskonnatööd.

Tööde esitamiseks tuleb täita veebivorm, lisada kuni 10 pilti või kõige rohkem 5 minuti pikkune videopilt töö käigu kohta.

Võitjad kuulutatakse välja novembris. Iga vanuserühma parimad saavad osaleda just neile korraldatud inspiratsioonipäeval oma ala tippu kuuluvate ettevõtjatega. Lisaauhindadeks on tasakaaluliikurid, muusikamängijaid, kõrvaklapid jm, kõigi finalistide vahel loositakse välja elektriroller Stigo.
Lisainfo
Konkursi tingimused 
Ettevõtlusõppe programm 
OSALEMISVORMINI jõuad lihtsalt ka SIIT


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar